Primaria Comunei Cruset
Acasa        Adrese utile        Despre noi        Galerie foto        Contact        Carte de oaspeti       

-- Plati on-line (GHISEUL.RO)--

Evitați statul la cozi pentru plata taxelor!
Datele de acces pentru a plăti taxe, impozite şi amenzi prin ghişeul.ro pot fi obţinute online
Primaria Cruset, informează membrii comunităţii că îşi pot achita online amenzile, impozitele și taxele locale, prin ghiseul.ro, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul institutiei.

Astfel, datele de acces pot fi obţinute uşor şi rapid, prin introducerea CNP-ului şi a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul şi parola sunt trimise imediat pe adresa de e-mail furnizată, după care pot fi vizualizate şi achitate obligaţiile de plată.

Paşii de urmat sunt:

1. Pe prima pagina de pe Ghişeul.ro (www.ghiseul.ro) a fost creată o nouă secţiune numită “Solicitare date de acces”. Apăsaţi butonul “Continuă”.

2. Se va deschide o nouă pagină în care vi se cere să introduceţi CNP-ul. Tastaţi CNP-ul şi apoi apăsaţi pe butonul “Verifică CNP”.

3. Daca CNP-ul este valid, se va deschide o nouă pagină cu mai multe câmpuri obligatorii, în care trebuie sa introduceţi: ‘Nume şi prenume’, ‘Adresa de email’, ‘Confirmarea adresei de email’, ‘Telefon mobil’ şi un cod din cifre şi litere. După ce aţi completat toate aceste câmpuri, apăsaţi butonul ‘Trimite cerere’.

4. Se deschide pagina de validare a cardului bancar personal. Trebuie să introduceţi numărul cardului afişat pe partea din faţă a acestuia, după care apăsaţi butonul ‘Aprobă’.

5. Dacă datele introduse sunt corecte, se va deschide o nouă pagina cu mesajul: ‘Verificarea datelor a fost efectuată cu succes’. Veţi primi un email cu datele de acces.

6. Intraţi în contul de e-mail furnizat şi regăsiţi datele de acces.

7. Dupa ce aţi obţinut online datele de acces, puteţi reveni pe prima pagină, introduceţi userul şi parola furnizate pe e-mail şi puteţi vizualiza şi achita obligaţiile de plată.


NOTA:
Documentele sunt in format PDF si necesita instalarea aplicatiei gratuite Adobe Acrobat Reader pentru vizualizare si tiparire. Aplicatia se poate descarca gratuit de aici: